Wpływ konsumpcji piwa na podejmowanie decyzji

Kadź do warzenia piwa w restauracji to już nie rzadkość. Bywa, że restauratorzy w celu zainteresowania konsumentów, klientów, gości, decydują się na prowadzenia procesu warzenia piwa w lokalu lub korzystają z warzelni znajdujących się w najbliższym sąsiedztwie.

Coś musi być niezwykłego w „Spiżu”, bo chyba spożywanie tego gatunku piwa doprowadza do podejmowania ekstremalnych decyzji. Oto w Miłkowie jeden właściciel przeprowadza remont niedawno remontowanego pałacu a inny … wybudował dom „do góry nogami” czyli postawił go na dachu.



  

Zdjęcie - trzy obrazki z Miłkowa: browarniana kadź "wyczerpana procesami twórczymi", stary zabytkowy pałac w Miłkowie podczas procesu malowania elewacji, nowiutki dom w Miłkowie po zakończonym procesie stawiania "do góry nogam" czyli na dachu.